Ine (22) leter etter mekaniker-Paul fra Paris

EN DAG I PARIS: Ine (22) jakter på ukjent franskmann.

EN DAG I PARIS: Ine (22) jakter på ukjent franskmann. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

(RADIO 102): – Det var som i en romantisk komedie, sier Ine Rossebø Knudsen om det tilfeldige møtet.

Det var siste dagen i Paris da hun plutselig fikk blikkontakt med en franskmann på gata. De slår følge videre og har en hyggelig ettermiddag sammen på kafe, før han må dra på jobb. Ine får tatt et bilde av de to ved Triumfbuen, men kommer hjem uten å vite noe mer om Paul enn fornavnet og yrket hans. Nå prøver hun å finne ham igjen.

– Jeg vet bare at han heter Paul, er fra Paris og jobber som mekaniker på metroen, sier Knudsen. På lørdag fortalte hun historien på direkten i NRK P3-programmet «Lørdagsrådet.»

Rådgiverne der rådet Ine til å fortsette jakten på Paul, og mente det beste var å kontakte metroen der han jobber som mekaniker.

Hør hele innslaget fra Radio 102 her

– De mente jeg burde ringe metroen og legge fram saken, og at romantiske franskmenn vil synes det er en såpass søt forespørsel at de vil ta tak i det. Jeg har ikke gjort det enda, jeg tenker at jeg først vil se hvor langt bildet jeg har av oss kan ta meg.

Ine Rossebø Knudsen har forøvrig en reiseblogg der hun deler erfaringene fra reisene sine. Da hun var i Paris var det aller første gang hun reiste helt alene, uten å ha noen andre å forholde seg til. På bloggen har hun listet opp sju punkter om hvorfor hun kan anbefale dette også for andre. Det kan du lese mer om her:

Seven reasons for traveling alone

Til orientering jobber Ine Rossebø Knudsen som journalist i Haugesunds Avis.

Artikkeltags