Ving: Jobber intensivt for at alle skal komme hjem raskt

Illustrasjonsfoto: Solveig Vikene / NTB scanpix

Illustrasjonsfoto: Solveig Vikene / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

All flytrafikk med Thomas Cook Airlines Scandinavia er innstilt. Ving opplyser at de jobber intensivt for at kunder skal få komme seg hjem raskt.

DEL

REISELIV: Vinggruppens eiere, Thomas Cook Group, har søkt om konkurs. Omtrent 9.000 nordmenn blir direkte rammet av dette.

Vingreiser har lagt ut informasjon til sine kunder på nettsidene sine.

Alle avreiser mandag er innstilt. Også hjemreiser med Thomas Cook Airlines Scandinavia er innstilt.

Kunder bes sjekke på ving.no eller på billetten sin hva som gjelder for sine reiser.

– Vårt fokus akkurat nå er å ta vare på berørte kunder, og vi forventer å ha mer informasjon i løpet av dagen. For mer detaljert informasjon om hva som gjelder for din reise, kan du se på ving.no eller i Ving-appen. Alle pakkereiser som er bestilt av Ving, er sikret av reisegarantien, opplyser selskapet på sine nettsider mandag morgen.

Passasjerer som skulle ha reist med Ving og flyselskapet Thomas Cook Airlines mandag, får beskjed om å ikke reise til flyplassen.

Ving opplyser at reiser bestilt gjennom deres selskap, men med andre flyselskaper som British Airways, Norwegian og Thai Airways ikke blir berørt.

SAS opplyser imidlertid til NTB at Ving-kunder som skulle reise med SAS fra Trondheim til Kypros mandag, må bli hjemme.

Kunder som har bestilt reiser med Ving med avganger i tiden fremover, bes holde seg oppdatert på selskapets nettsider.

– Vi regner med å ha mer informasjon i løpet av dagen og vil oppdatere alle så fort vi har mer informasjon, skriver Ving.

85.000 nordmenn har bestilt reise

Drøyt 85.000 personer har booket reiser med Ving Norge det neste året. Selskapet er nå rammet av konkursen i Thomas Cook.

Ving Norge opplyser til NTB at de for tiden har 9.101 reisende ute på tur. Det omfatter 8.555 personer på charterreise og 546 som har reist med rutefly.

Fra 1. oktober i år og fram til slutten av september neste år er det booket reiser for 85.345 personer. Av disse er det 74.532 charterturister og 10.813 som skal reise med rutefly.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken