Kom til Haugesund med nyheter om ny vannsklie

PÅ STAND FOR BØ:
Christopher Askerud, Kjersti Evjenth, Bøver´n, Marianne Dale og Vebjørn Hagen hadde tatt turen til Haugesund lørdag for å presentere sesongens tilbud i Telemark.

PÅ STAND FOR BØ: Christopher Askerud, Kjersti Evjenth, Bøver´n, Marianne Dale og Vebjørn Hagen hadde tatt turen til Haugesund lørdag for å presentere sesongens tilbud i Telemark. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bø Sommarland i Telemark var på frierferd i Haugesund i helgen. Representantene hadde med seg nyheter om den nye vannsklien som tas i bruk denne sesongen.

DEL

Bø SommarlandHAUGESUND: Marianne Dale er daglig leder i Visit Bø AS – destinasjonsselskapet for Bø, Nome og Sauherad. Hun forteller at befolkningen på Haugalandet er sterkt representert i regionen rundt Bø i Telemark hver sommer.

– Det er Bø Sommarland som gjerne er hovedattraksjonen, og i den forbindelse deltar flere fotball- og håndballag fra Haugesund på cuper i Bø i juni. En klubb som gjentar besøket med flere lag hvert år er Sveio, sier Dale.

På standen under Kremmerdagene i Haugesund lørdag hadde hun med seg en gjeng entusiastiske mennesker og maskoten Bøver'n.

– Vi har bursdagsfeiring for M/S Telemarken som fyller 30 år i år og i bagasjen har vi også en magisk nyhet fra Bø Sommarland, som lanserer en unik vannsklie til sommeren, sier reiselivslederen.

Administrerende direktør i Bø Sommarland, René Langeveld Sas, forteller at årets nyhet «TRYLL» er en nesten 160 meter lang vannsklie.

– Høydeforskjellen vil være på 16,43 meter og farten tilsvarer en medium sklie. Det vil si at den er barnevennlig og, avhengig av gjestens høyde, forventes det at barn ned i 6-årsalderen kan ta den. Av hensyn til barns sikkerhet blir høydekravet for å ta sklien 110 cm. Likevel er vi sikre på at den blir populær for både ungdom og lekne voksne også, skriver Sas i en pressemelding.

Sesongen i vannparken går i år fra 9. juni til 19. august.

Artikkeltags