Heder og ære på Haugesund Røde Kors sitt årsmøte

ÆRESMEDLEM: Paul Eggen Jr. ble utnevnt til æresmedlem av Haugesund Røde Kors.

ÆRESMEDLEM: Paul Eggen Jr. ble utnevnt til æresmedlem av Haugesund Røde Kors. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

På Haugesund Røde Kors sitt årsmøte onsdag 28.02.2018, ble det delt ut heder og ære til flere av lokalforeningens medlemmer, for langvarig og uvurderlig innsats.

DEL

HAUGESUND: Paul Eggen Jr. ble utnevnt til æresmedlem av Haugesund Røde Kors.

– Han har siden han begynte i lokalforeningen i 1982 vist en uvurderlig innsats for Haugesund Røde Kors. Han har vært tillitsvalgt både i hjelpekorpset, seniorlaget og lokalforeningen, administrativ leder for Hjelpekorpset, og har det siste tiåret engasjert seg sterkt i Haugesund Røde Kors sitt totale arbeid. Først som styremedlem i mange år, og nå som nestleder, skriver Haugesund Røde Kors i en pressemelding.

Norges Røde Kors fortjenstediplom med nål

I tillegg ble tre medlemmer tildelt Norges Røde Kors fortjenstediplom med nål for aktivt Røde Kors-arbeid. Det var følgende tre medlemmer som mottok hedersbevisene:

Torgrim Eide, som har vært medlem i Haugesund Røde Kors siden 1968, og blant annet var opphavsmannen til Julaftenarrangementet til Haugesund Røde Kors. Han ble tidligere i år den første til å motta Haugesund Kommune sin integreringspris.

– Han gjør en utrettelig innsats i det flerkulturelle arbeidet til lokalforeningen, skriver Haugesund Røde Kors.

Solveig Saltvedt, som har vært medlem i Haugesund Røde Kors siden 1978, og har siden det lagt ned utallige timer med frivillig arbeid i basarer, innsamlingsaksjoner, julemesser og bamsesykehus for de minste.

– Hun har også stilt som vertskap for Natteravnene her i Haugesund, og vært med i utallige av de andre aktivitetene og arrangementene til Haugesund Røde Kors Omsorg i årenes løp, formidler lokalforeningen.

Margareth Sætre, for mange kjent som «Lillemor», har vært medlem i Haugesund Røde Kors siden 1971, og ble raskt engasjert i oppgaver for barn i inn og utland gjennom Haugesund Røde Kors Barnehjelp. 

– Hun har stilt opp på stort og smått i årenes løp, alt fra Natteravntjeneste til basarer og uvurderlig hjelp på kjøkkenet på utallige arrangementer. Hun er rett og slett et klassisk «JA»-menneske, som uselvisk gir av sin tid og omsorg til alle rundt seg, mener Haugesund Røde Kors.

Alle utmerkelsene ble tildelt av leder Lars Nervik.

Artikkeltags