Gå til sidens hovedinnhold

Så var det tilbake til to ferjer igjen

Artikkelen er over 4 år gammel

SAMFERDSEL: Etter en liten time med tre ferjer over Bokanfnjorden var det slutt - og tilbake til "helgenormalen" med kun to ferjer i drift..

E39 Ferjestrekninge Arsvågen-Mortavika trafikkeres bare med 2 ferger igjen pga tekniske problemer. 1 times venting fra Arsvågen, melder Vegtrafikksentralen klokken 16.38.

Sambandet mellom Arsvågen–Mortavika på E 39 ble trafikkert med kun to ferjer fra klokka 10 og utover mandag. Men klokken 15.46 opplyser Vegtrafikksentralen at det nå går tre ferjer, men at det er rundt en times ventetid fra Arsvågen.

Problem med manøversystemet

– Vi har problemer med manøversystemet på ferjen MF «Mastrafjord», og den går derfor ikke i trafikk mandag formiddag, sier regionleder Tor Kristoffersen hos Fjord 1 til Aftenbladet.

Selskapet er i kontakt med leverandøren for å finne feilen, slik at ferjen raskt kan settes i trafikk igjen. Men han kan ikke angi noe tidspunkt.

– Det kan hende dette løser seg raskt, eller det kan ta lengre tid, sier han.

Regionlederen anbefaler de som har behov for å komme seg hjem raskt om å reise tidligere enn planlagt. Det kan bli lange køer på begge sider av fjorden ettermiddag.

Du kan følge trafikken på Bokn i kartet under.

Kommentarer til denne saken