KARMØY: Familien til 20 år gamle Lage Alexander Madsen har ikke sett noe til den savnede siden han skal ha forlatt hjemmet sitt på Tjøsvoll Vest på Åkrehamn tidlig på morgenen søndag 8. april.

Når ber politiet publikum om tips.

HØR INTERVJU MED POLITIET PÅ RADIO102 HER

Lage Madsen er 180 centimeter høy, har mellomblondt hår, skjegg på haka og normal kroppsbygning. Han snakker vestlandsdialekt. Det skal være litt usikkerhet rundt hvilke klær den savnede var iført da han sist ble observert. Politiet skriver i en pressemelding at de har fått informasjon om to mulige klesdrakter. Han kan være iført dongeribukse, hvit skjorte, vest og pensko. Han kan også være iført en gul hettegenser.

 

– Vi har foreløpig få spor å gå etter. Politiet er interessert i tips i saken, sier etterforskningsleder Frode Klausen.

Politiet gjennomfører i dag rundspørring på Åkra, i området der siste sikre observasjon av Madsen ble gjort, i tillegg til søk.

Politiet etterlyser mannen i samråd med den savnedes familie. Opplysninger om Madsen kan meldes til Sør-Vest politidistrikt på 02800.

Kl 1620 har politiet ingen nye opplysninger i saken.

– Det er foretatt søk på Karmøy og vi får hjelp fra frivillige. Det er ikke gjort noen funn, forteller Kurt Løklingholm ved operasjonssentralen Sør-Vest.