Statssekretær fra Haugesund anklages for å ha spredd falske rykter

Trine Skei Grande (V) og pressesjef Jan-Christian Kolstø da de forlot Stortinget etter partilederdebatten i vandrehallen høsten 2017.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Trine Skei Grande (V) og pressesjef Jan-Christian Kolstø da de forlot Stortinget etter partilederdebatten i vandrehallen høsten 2017. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Venstres tidligere informasjonssjef, haugesunderen Jan-Christian Kolstø, anklages for å ha spredd falske rykter om 17-åringen Trine Skei Grande skal ha hatt sex med for snart ti år siden.

DEL

OSLO: VG hevder å ha flere anonyme kilder som sier Grandes nære rådgivere har fortalt dem at den nå 26 år gamle mannen som sto fram i VG 18. januar og fortalte at de to hadde ligget sammen, er psykisk ustabil.

Ifølge avisa ble beskrivelsene av mannen kommunisert i Venstre, blant annet på et møte i januar med en rekke Venstre-folk til stede.

Kolstø, som nå er statssekretær for kulturminister Trine Skei Grande, avviser anklagene.

– Dette er påstander fra anonyme kilder som jeg vil avvise. Jeg har verken truffet eller snakket med den personen det er snakk om og har ikke grunnlag for å komme med noen karakteristikk av vedkommende, sier Kolstø til VG.

Les hele saken her

Artikkeltags