HAUGESUND: Hun var en av de rundt 350 som brukte lørdag kveld til en tidsreise tilbake til 60- og 70-tallet da Snorrefest ble arrangert på Haugesundaren.

– Vi gikk mye på Snorre på da vi var ungdommer. Det er kjekt å se så mange kjente igjen, sier Oddvar Skauge.

Ifølge han er det også kjekt å se mange gamle kjente igjen.

– Noen har vi ikke sett på over 30 år, men vi kjenner de fleste igjen, forteller Skauge-ekteparet.

Snorre var stamplassen for mange ungdommer på 60. og 70-tallet. Med livemusikk fra formiddag til sent på kvelden er det mange som har gode minner fra utestedet.

– Da jeg var 17 år gikk vi alltid på Snorre. Jeg gikk der ofte på formiddagen, i tolvtiden, og allerede da var det band som spilte, sier Kari Beathe Hauge Skåleskog.

Hun forteller at det var mange småbarnsmødre som tilbrakte formiddagene på utestedet.

– Det hendte at jeg kom ned på formiddagen og barnevognene var stilt opp langs inngangen. Det glemmer jeg aldri, mimrer Skåleskog.

Håper på årlig tradisjon

Sammen med venninnene Randi Johnsen og Ann Elisabeth Randen kommer minnene strømmende når de snakker om utestedet de tilbrakte mange timer på.

– Å høre de gamle bandene igjen gleder vi oss masse til. Vi kom mest for å få høre musikken, sier Skåleskog.

Mimrefesten var populær og ble fort utsolgt.

-Responsen har vært enorm. Vi kunne solgt enda flere billetter, forteller Torill Johannessen Melhus, en av initiativtakerne bak mimrefesten.

Etter lørdagens overveldende respons og all takk hun fikk av publikum kan hun røpe at de vurderer å gjøre Snorrefest om til en årlig fest.

De frammøtte fikk lørdag kveld høre seks lokale band fra scenen; Mash, Second Generation, The Shadvox, Rebells, Hooligens, Spacemakers og Foggie.