Blir ny TVH-redaktør

Alexander Urrang Hauge tar over etter at Sonia Huanca Vold meddelte at hun sa opp jobben som redaktør i TVH til fordel for jobb i VG.

Alexander Urrang Hauge tar over etter at Sonia Huanca Vold meddelte at hun sa opp jobben som redaktør i TVH til fordel for jobb i VG. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Alexander Urrang Hauge tar over stafettpinnen etter Sonia Huanca Vold.

DEL

HAUGESUND: På mandag kunne h-avis.no fortelle at Sonia Huanca Vold (26) hadde sagt opp jobben som ansvarlig redaktør i Mediehuset TVH og takket ja til jobb i VG. I dag forteller TV Haugaland at det er den 33 år gamle Alexander Urrang Hauge som overtar sjefsstolen i TVH.

Del

– Jeg er veldig spent. Dette er ikke småtteri, forteller 33-åringen til tv-kanalen.

Ifølge daglig leder i TVH, Asle Skjærstad, var valget av Urrang Hauge enkelt.

– Alexander er ung, fremadstormende og har en tung bakgrunn fra journalistikken. Han har en forkjærlighet for Haugesund-regionen og alt det som er så spesielt og flott her, og det er det vi ønsker å dra inn i TV Haugaland i enda større grad enn vi har klart tidligere, sier Skjærstad.

Urrang Hauge ser fram til å starte i jobben, og gleder seg til å ta fatt på redaktør-rollen, og det til tross for at han elsker å være journalist.

– Noe av det som er så fantastisk med TV Haugaland er at de har greid å oppfylle kjernen til enhver journalistikk, og det er at du skal få plass i hverdagen til folk, sier Urrang Hauge til tv-kanalen.

Artikkeltags