Forventer mer av Winchester

NYTT FJES: Shahdon Winchester (t.v.) i duell med Martin Bjørnbak på trening søndag. Foto: Alfred Aase

NYTT FJES: Shahdon Winchester (t.v.) i duell med Martin Bjørnbak på trening søndag. Foto: Alfred Aase Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Prøvespilleren fra Trinidad og Tobago imponerte ikke søndag.

DEL

FOTBALL: Søndag fikk FKH-trener Jostein Grindhaug se prøvespiller Shahdon Winchester i aksjon for første gang.

– Han er lite bevegelig, men når han først beveger seg er det fornuftig. Han er god i nærspillet, sterk, eksplosiv og spenstig, men er nok vant til en annen spillekultur. Vi må bruke uken godt til å se om han er noe for oss, sier Grindhaug.

Tror på kontrakt

20-åringen selv lover at han har mer på lager.

– Jeg er ikke spesielt fornøyd med min første økt, men jeg skal bruke de neste dagene godt. Det ble spilt litt mer langt enn jeg er vant til, ellers var nivået omtrent det samme som jeg er vant til. Jeg har tro på at jeg kan spille meg til kontrakt, sier spissen som drar fra La Manga på torsdag.

Mandag spiller FKH mot Strømmen.

Med Oddbjørn Skartun ute med sykdom, er det mye som tyder på at Winchester får spilletid.

Våge Nilsen på midtbanen

Den største overraskelsen i laguttaket er at Grindhaug flytter Joakim Våge Nilsen fram fra venstre back til sentral midtbane.

Disse elleve spiller fra start mot Strømmen: Per Morten Kristiansen–Vegard Skjerve, Martin Bjørnbak, Umaru Bangura, Chris Pozniak–Maic Sema, Ugonna Anyora, Joakim Våge Nilsen, Tor Arne Andreassen–Alexander Søderlund, Nikola Djurdjic.

Forandringer til neste kamp

– Vi har 17–18 spillere som konkurrerer om plassene. Nå har vi tatt ut en ellever til Strømmen-kampen, så vil det helt sikkert bli litt forandringer til neste kamp mot Ranheim fredag og til seriestarten mot Vålerenga. Det er litt hipp som happ hvem som starter den første nå, sier åkrabuen.

FØLG HAUGESUNDS AVIS PÅ FACEBOOK:

Artikkeltags