Har inntatt redaktørstolen

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Haugesunds Avis’ nye ansvarlige redaktør, Bård Borch Michalsen, har rukket å oppleve fire årstider, FKH-kamp, tur i skog og mark og en liten dose historie de fem første dagene på Haugalandet.

DEL

HAUGESUND: – Jeg er jo vant til at været skifter, men det er jo utrolig når det kommer tjukke snøbyger i mai og bare tre minutter senere er det solskinn og plussgrader, smiler han.

LES: NY REDAKTØR I HAUGESUNDS AVIS

Paneldebatt før han startet i jobben

Borch Michalsen hadde knapt satt bena sine på Haugalandet da han stilte opp i paneldebatt på Café René om temaet «er mediene kjøpt og betalt?» torsdag 3. mai.

– Det var en god start og en flott seanse, men selv om jeg er en voksen mann og har vært i media lenge, så var jeg nervøs i forkant, avslører redaktøren som har vært tydelig på at han skal synes i media.

– Som et symbol på Haugesunds Avis utad, vil jeg være synlig i byen, både i spaltene og ellers. Det er viktig å stille opp både som møteleder og foredragsholder, og ikke minst i debatter, sa Borch Michalsen da han besøkte Mediehuset Haugesunds Avis i slutten av mars.

Må sette sammen laget

Siden torsdag har han vært på oppdagelsestur på Haugalandet. I alle fall deler av det.

– Jeg har vært på Haugesunds høyeste fjell, Klauv, som ruver 246 meter over havet, Haraldsstøtta er besøkt og studert og så har jeg kjørt litt rundt, blant annet til Avaldsnes. Og mer skal det bli, lover han.

Mandag 7. mai er første dag på jobb som ansvarlig redaktør. Og Borch Michalsen har planen klar for hvordan han skal gå fram.

– Jeg skal ha en til en-samtaler med hver enkelt i redaksjonen. Det er som kjent ikke redaktøren som lager avisen, derfor må jeg finne ut av spillerne mine og hvordan jeg skal sette sammen et best mulig lag, sier han.

Reiste seg for FKH

Søndag var han på stadion for å se FKH - Lillestrøm.

– Da Haugesund utlignet til 1–1 reiste jeg meg av ren refleks og jublet. FKH får absolutt en plass i mitt fotballhjerte, sier han med et smil.

FØLG HAUGESUNDS AVIS PÅ FACEBOOK:

Artikkeltags