REGIONENS FLOTTESTE HUND: For to uker siden startet vi kåringen av regionens flotteste hund. Siden har hundebilder strømmet inn i innboksen vår. Ved fristens utløp var hele 435 hunder  påmeldt.

Nå er vi klar for finalen. En jury bestående av lederne i tre av våre lokale hundeklubber har plukket ut 15 finalister.

HER ER FINALEHUNDENE

Hvilken hund som til slutt skal krones som regionens flotteste, er det våre lesere som skal avgjøre. Fra og med i dag og fram til fredag 29. juni klokken 12 er det mulig å stemme på hunden du liker best. Hvordan du kan være med å stemme, ser du til høyre i denne saken.

Her er juryen:

hundejury

Juryen har bestått av Gro Voldner Birkeland som er leder i Ølen, Etne og Vindafjord hundeklubb, Morten Sterri, leder i Karmøy hundeklubb og Kristin Jacobsen som er leder i Haugesund og omegn hundeklubb.Det er disse tre som har valgt ut de 15 finalehundene.

GRO VOLDNER BIRKELAND, SAUDA:

Jeg er leder av Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb.  Jeg er 71 år, og har drevet med hund i mange år. Først drev jeg med labrador retriever og utstilling og avl. Etter som jeg var uenig i utvikling av rasen som ble for stor og tung har jeg hatt flere raser, og etter hvert gått over til utdanning av redningshund. Jeg hadde da en blanding av retriever og border collie som var godkjent både sommer og vinter.
Nå har jeg en (golden retriever) jaktgolden, Birka, som er trent litt innen redning og jakt, men i hovedsak lydighet der hun går i kl. III og vi har som mål å komme til eliteklassen.

MORTEN STERRI, KARMØY:

Har hatt hund så lenge jeg kan huske. Min første egne hund som jeg også gikk på eksteriør
utstilling med var en Chow Chow. Min første utstilling var i 1984.
Jeg har nå Lhasa Apso og Løwchen som begge tilhører selskapshunder. (gr.9)
Jeg har jobbet mange år i hundeklubber og er nå leder for Karmøy Hundeklubb og leder for
Norsk Lhasa Apso Klubb. Det er vel ikke til å legge skjul på at jeg reiser mye på eksteriør utstilling, både innlands og
utlands.

KRISTIN JAKOBSEN, HAUGESUND:

Jeg er den stolte eier av en cocker spaniel på 5 år (Shira) og en schæfer på 2,5 år (Hera). Dette er godjentene til mor og de er utrolig bortskjemte :) De er ofte med meg på Årabrot hvor Haugesund og Omegn Hundeklubb har sitt tilholdsted. I klubben sitter jeg som leder og avholder hverdagslydighets treninger og avogtil valpekurs. I hverdagen driver jeg eget firma hvor jeg leier ut bemanning til skipsindustrien hovedsaklig. Så jeg har en spennende hverdag og en spennende hobby :)

SE ALLE DE 435 BILDENE HER