Gå til sidens hovedinnhold

Vant kamera til skolen

Artikkelen er over 8 år gammel

Thorbjørn Imsland Mo fra Vindafjord vant Skogselskapets foto- og tekstkonkurranse, til stor glede for hele Imsland skule.

VINDAFJORD: Det norske Skogselskap inviterte alle landets 6.-klassinger i forrige skoleår til å delta i konkurransen «Tre om tre». Gjennom bilder og tekster skulle barna fortelle hva som gjør skogen viktig for dem.– Hovedmålet med konkurransen er å motivere barn og unge til å bruke skogen og til å forstå skog og natur, forteller Anne Frugård fra Skogselskapet i Rogaland som ønsker at alle mennesker skal oppleve skog som en verdifull kilde til livskvalitet.

Av alle 6.-klassingene fra Rogaland ble Thorbjørn Imsland Mo fra Imsland skule fylkesvinner, og sørget for at skolen fikk en vinnerpakke bestående av et Canon EOS 1100 D, minnekort, bag og fotostativ.

– Alle vinnerbidrag fra hvert fylke og de nasjonale vinnerne blir stilt ut i en egen utstilling på Norsk Skogmuseum, sier Frugård som etter premieutdelingen gikk sammen med elevene i 3.–7. klasse opp til lavvoen for å feire seieren med litt frukt.

FØLG HAUGESUNDS AVIS PÅ FACEBOOK: