Vant kamera til skolen

En stolt Thorbjørn Imsland Mo mottar premien som Anne Frugård fra Skogselskapet hadde med seg til Vindafjord.

En stolt Thorbjørn Imsland Mo mottar premien som Anne Frugård fra Skogselskapet hadde med seg til Vindafjord. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Thorbjørn Imsland Mo fra Vindafjord vant Skogselskapets foto- og tekstkonkurranse, til stor glede for hele Imsland skule.

DEL

VINDAFJORD: Det norske Skogselskap inviterte alle landets 6.-klassinger i forrige skoleår til å delta i konkurransen «Tre om tre». Gjennom bilder og tekster skulle barna fortelle hva som gjør skogen viktig for dem.– Hovedmålet med konkurransen er å motivere barn og unge til å bruke skogen og til å forstå skog og natur, forteller Anne Frugård fra Skogselskapet i Rogaland som ønsker at alle mennesker skal oppleve skog som en verdifull kilde til livskvalitet.

Av alle 6.-klassingene fra Rogaland ble Thorbjørn Imsland Mo fra Imsland skule fylkesvinner, og sørget for at skolen fikk en vinnerpakke bestående av et Canon EOS 1100 D, minnekort, bag og fotostativ.

– Alle vinnerbidrag fra hvert fylke og de nasjonale vinnerne blir stilt ut i en egen utstilling på Norsk Skogmuseum, sier Frugård som etter premieutdelingen gikk sammen med elevene i 3.–7. klasse opp til lavvoen for å feire seieren med litt frukt.

FØLG HAUGESUNDS AVIS PÅ FACEBOOK:

Artikkeltags