Røldal

– Alle heiser er åpne i helgen fra klokken 10.00-15.30, melder skisenteret på Facebook.

Lørdag startet de også opp for sesongen med skibuss fra Haugesund klokken 07.30.

Skiinfo melder om snødybder fra 100 cm i nedre del til 160 cm i øvre. Yr.no melder om sol og fire minusgrader midt på lørdag.

Olalia

Friluftsrådet Vest melder om flotte skiforhold i Olalia. Litt nysnø de to siste dagene har gjort at det nå er flotte forhold og gode løyper i lysløypene og innover til Olalia Fjellstove.

Værmeldingene lover fine vinterdager i helga. Yr.no melder om kuldegrader hele helga. Ifølge Knut-Arild Sørensen i Friluftsrådet Vest er lys i lysløypene fram til klokken 23.00 hver kveld, og du kan nå gå i opplyste løyper helt fra Opheim og inn til de gamle lysløypene på Fjellstøl.

Seljestad

Fredag skrev Seljestad og Røldal Løypeselskap AS: «minus 9 grader, stille og fint. Seljestad Lågland og lysløypa på Korlevoll ligg fine frå i går. Dagens smøretips: Rode blå super ekstra -1 – -5.»

Yr.no melder om tilnærmet vindstille, lettskyet til oppholdsvær lørdag. Det meldes kaldt med temperaturer ned mot 10 blå grader.

Sauda

I Svandalen rapporterer skiinfo om en snødybde på 40 cm.

– Det ser ut som vi klarer å åpne ALLE heisene i helgen. Lørdag og søndag klokken 10-16.00, skriver Sauda Skisenter på Facebook.

Lørdag melder yr.no om frisk bris 10 m/s fra nordvest og - 4 grader og delvis skyet.

Haukelifjell

Det blir også gode forhold på Haukelifjell Skisenter i helge. Senteret har 75 cm snø i terreng og løyper.

Her melder yr.no om klarvær lørdag med Frisk bris, 8 m/s fra nord-nordvest