RBK gir opp å bli enig med FKH før 1. februar

Ivar Koteng sier tirsdag at Rosenborg gir opp å bli enig med Haugesund før 1. februar.

Ivar Koteng sier tirsdag at Rosenborg gir opp å bli enig med Haugesund før 1. februar. Foto:

Av

Rosenborgs styreleder Ivar Koteng sier til Adresseavisen at klubben ikke vil gjøre forsøk på å bli enig med Haugesund om en pris for Eirik Horneland.

DEL

Sagaen rundt Haugesund-treneren som ønsker seg til Rosenborg, tok av før helgen. Og søndag kveld ble det brudd i forhandlingene om en kompensasjonssum for Horneland og assistenten Karl Oskar Emberland.

Rosenborg og Horneland mener at trenerens oppsigelsestid i Haugesund går ut 1. februar. Derfor vil RBK la være å foreta seg noe før den tid.

– Vi greier ikke å bli enige med Haugesund og tenker akkurat nå at vi ikke gjør mer i saken. Vi kommer til å la det gå til 1. februar, sier Koteng til Adresseavisen.

    Uenige

    Horneland og Emberland har skrevet under på kontrakter med Rosenborg som gjør dem til henholdsvis hovedtrener og assistenttrener fra 1. februar. Det mener ledelsen i FK Haugesund at de ikke har rett til.

    FKH mener derimot at klubben har terminert en treårskontrakt Horneland skrev under på i oktober, og at det er den forrige kontrakten som gjelder. Den løper fram til 30. november 2019 og skal ikke ha noen klausuler som gjør at RBK kan hente ham, med mindre han blir frikjøpt.

    – For å få en løsning er vi avhengige av at Horneland og Rosenborg kommer på banen. Så får vi se om det er et ønske som er gjensidig fra deres side, sa styreleder Leif Helge Kaldheim i FK Haugesund til NRK før helgen

    Artikkeltags