Her er det ledige studieplasser

FORTSATT MULIGHETER: I Haugesund er det først og fremst ledige studieplasser på ingeniørstudier, viser oversikten på Samordna opptak.

FORTSATT MULIGHETER: I Haugesund er det først og fremst ledige studieplasser på ingeniørstudier, viser oversikten på Samordna opptak. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vil du bli ingeniør og oppfyller kravene, har du fortsatt muligheten til å sikre deg en studieplass lokalt.

DEL

HAUGESUND: I Haugesund er det ledige studieplasser på tre bachelorprogram: HMS-ingeniør, maskiningeniør og brannsikkerhet.

På Stord er det restplasser på årsstudiene innen musikk og kunst og håndverk, og på den femårige masterutdanningen i grunnskolelærer 1. til 7. klasse.

Også ved Høyskolen på Vestlandets andre avdelinger er det ledige plasser. I Førde er det ledige plasser på ingeniør innen retningene automatisering, bygg og anlegg og en658443ergi, elkraft og miljø.

I Bergen er det fortsatt muligheter om du ønsker å studere for å bli ingeniør innen produksjonsteknikk.

Suppleringsopptak

Ser vi lenger enn vår egen lokale høgskole, er det mangt å velge mellom for dem som føler seg kallet og tilfredsstiller kravene. Profesjonsstudium i teologi i Oslo, filosofi i Agder, litteraturvitenskap i Tromsø, datateknikk i Alta, historie i Volda, journalistikk i Kristiansand, kulturledelse i Bø, lysdesign i Kongsberg og mye, mer står på listen til Samordna opptak.

Mens fristen for å svare på tilbud, gikk ut 24. juli, er det suppleringsopptak 29. juli. Da vil de som har takket ja til å stå på venteliste kunne få tilbud dersom det tas inn studenter fra ventelistene.

Fra 4. august er det etterfyllingsopptak.

Studiestart 15. august

15. august er datoen for studiestart, og i Haugesund åpner studieåret med registrering og åpningsseremoni i Festiviteten. På Stord er seremonien i aulaen. Denne uken starter også fadderopplegget for de nye studentene. Programmet for Haugesund er ikke lagt ut, men for Stord-studentene venter alt fra byvandring og Bad Taste-party til paintball, konkurranse i Farmen-stil og tur til Kattnakken.

Artikkeltags