Mistet hjulet – kjørte av veien

Slik har natten vært på politiet på Haugalandet.

DEL

POLITI: Klokken 23.30 fredag kveld kjørte en bil utfor veien i Tittelsnesvegen i Sveio. Det ble raskt klart at det ikke var personskade, og at de involverte hadde kommet seg ut på egenhånd.

Bilen var ikke til hinder for trafikken. Etter at politiet kom fram og hadde gjort sine undersøkelser, ble det klart at det var tekniske problemer med bilen som gjorde at hjulet hadde falt av.

– Dette forårsaket så utforkjøringen. Det er små skader på bilen, og ingen sak for politiet, melder operasjonssentralen.

Skal ha klådd på damer og sparket politiet

Vaktsjef Britt Jorunn Løvereide på Haugesund politistasjon sier det har vært en relativt rolig natt. Det sitter to personer i arresten.

– Den ene er en mann i slutten av 20-årene som ble tatt med inn fra Indre kai klokken 01.07. Vi hadde fått melding om at han hadde klådd på damer på et utested, og han ble først bortvist fra sentrum, sier vaktsjefen.

Politipatruljen traff på mannen igjen etter en liten stund i sentrum. Da ble det besluttet at han måtte i arresten.

– Da sparket han en politibetjent, og kom med trusler. Han blir derfor anmeldt for ordensforstyrrelse, og for vold mot politiet, sier Løvereide.

Piller og slåsskamp

Den andre var en mann i starten av 20-årene som politiet kom over på Risøy. Han var i besittelse av narkotika og diverse piller, og det ble besluttet at han skulle tas med inn i varetekt.

Klokken 03.30 ble to menn i 40- og 50-årene tatt med bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha slåss inne på et utested. De to valgte så vidt politiet vet å gå hjem.

Artikkeltags