– Det er ganske greie forhold nå

PÅ VEI VESTOVER: Svandalsflonatunnelen søndag kveld. Venter på følgebil.

PÅ VEI VESTOVER: Svandalsflonatunnelen søndag kveld. Venter på følgebil. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nicolai Dørheim og samboeren har tilbrakt helga i leid hytte på Vågslid. På vei hjem søndag ettermiddag møtte de på stengte veier.

DEL

VINJE: De hadde fulgt med på situasjonen gjennom media, men bestemte seg for å kjøre ned fra hytta og stille seg i køen ved 18-tiden søndag.

– Vi stilte oss opp i køen litt før klokken seks, men fikk raskt beskjed om at det veien nok ikke ville bli åpnet igjen før tidligst klokken 22, sier Dørheim på telefon fra bilen.

Samboerparet snudde og dro tilbake til hytta.

– Vi fikk beskjed om at de skulle sprenge bort en stor snøskavl med dynamitt og at oppryddingsarbeidet ville ta litt tid, sier han.

Åpnet for kolonne

Like over klokken 20 kom meldingen fra Vegtrafikksentralen om at E 134 igjen var åpen, men for kolonnekjøring.

– Vi kjører gjennom det andre partiet med kolonnekjøring på vei vestover. Det er litt snøføyk, men ganske greie forhold nå, sier Dørheim klokken 21.15.

Han har også fått med seg utfordringene i Boknafjorden også, men er glad for at det ser ut til at den siste delen av turen hjem til Stavanger vil gå greit.

– Vi har hatt en fin helg på Vågslid og været har ikke vært sånn som det kan framstå gjennom vegmyndigheter og media. Nå ligger Vågslid ganske skjermet til i forhold til vindretningen vi har hatt denne helgen. Vi har fått vært ute på ski og det var det flere som var, avslutter han.

Har du ikke fått med deg alt trafikkstyret i fjellet og på fjorden i helgen. Her får du en oversikt over hva som har skjedd:

Artikkeltags