1.509 kjøretøy kontrollert ved Toskartjønn

AVSKILTET SEKS BILEN: Statens vegvesen bruker automatisk nummergjenkjenning (ANPR-utstyr) for å sjekke om Eu-kontroll, årsavgift og forsikring er i orden på bilene som passerer kontrollpunktet.
Kjartan Ytreland Nes
overingeniør i Statens vegvesen var kontrollansvarlig onsdag.

AVSKILTET SEKS BILEN: Statens vegvesen bruker automatisk nummergjenkjenning (ANPR-utstyr) for å sjekke om Eu-kontroll, årsavgift og forsikring er i orden på bilene som passerer kontrollpunktet. Kjartan Ytreland Nes overingeniør i Statens vegvesen var kontrollansvarlig onsdag. Foto:

Vegvesenets storkontroll ved Toskartjønn i Haugesund onsdag avslørte en rekke forhold. Totalt ble det skrevet ut 31 skriftlige mangler.

DEL

HAUGESUND: Seks av bilene som passerte Statens vegvesens automatiske nummergjenkjenningsutstyr, ble avskiltet på kontrollplassen.

I tillegg ble det gitt tolv bruksforbud.

– Tre av bruksforbudene gikk på at fører hadde hengt sykler bak på bilen slik at skilt ikke var synlig, sier kontrollansvarlig Kjartan Ytreland Nes.

Trafikkontrollen ble holdt mellom klokken 08.30 og 14.30 onsdag.

Det ble skrevet ut ett gebyr for kjøring med dekk med for lite mønster, åtte gebyr for manglende vognkort og fem gebyr for manglende førerkort.

Artikkeltags