Flere trafikkuhell i distriktet

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet melder om glatte veier torsdag kveld. I løpet av en drøy time ble det meldt inn fem mindre trafikkuhell som følge av den vanskelige føret.

DEL

HAUGESUND: Politiet rykket ved 17.35-tiden ut til et trafikkuhell i Ørpetveitvegen. Bil kjørt av veien. Den aktuelle bilen står ifølge politiet delvis utpå E134 fra Skåredalen mot Haugesund. Det er ikke meldt om personskade.

* Klokken 18.15: Full stopp på Tjernagelvegen på vei fra Buavåg til Sveio. Vogntog har kjørt av veien. Trafikken står helt i ro mellom Nordskog og Nygård. Klokken 19.24 melder Sør-Vest politidistrikt av tungbilberger er på vei for å bistå.

* Klokken 17.45: Varebil har kjørt i autovernet like før tunnelen ved Fjon på E39.

* Klokken 17.11: Melding om utforkjøring på Gjuva i Suldal. Enslig kjøretøy, personskade ikke meldt. Brannvesenet på stedet inntil bilberger er ankommet. Trafikken glir forbi ulykkesstedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

* Klokken 16.50: FV738 Nedre Vats - Enslig kjøretøy har sklidd av veien og ned i en grøft. Bilfører oppsøker selv legevakt, fremstår ikke som skadet. Bilberging rekvirert.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken