Lager middag for TV-aksjonen

SØNDAGSMÅLTID: Anne Lene Knutsen og sanitetskvinnene på Åkra lager middag til inntekt for TV-aksjonen.

SØNDAGSMÅLTID: Anne Lene Knutsen og sanitetskvinnene på Åkra lager middag til inntekt for TV-aksjonen. Foto:

Anne Lene Knutsen og Åkra sanitetsforening er blant dem som tar et ekstra tak kommende søndag, under året TV-aksjon.

DEL

KARMØY: Knutsen og sanitetskvinnene inviterer til «middag med mening», der alt overskudd går til årets aksjon.

– Vi er på sanitetshuset allerede fredagen for å forberede desserten til søndagens middag, skriver Knutsen i en pressemelding.

Alle landets sanitetsforeninger jobber for å støtte opp om årets TV-aksjon, og Ellen Børseth i Haugesund har allerede fortalt i Haugesunds Avis hva de ønsker å gjøre.

– For oss betyr det mye at Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) bidrar til årets aksjon. Sammen blir vi sterkere, og kan bidra til at enda flere kvinner i noen av verdens mest sårbare land får muligheter de ellers ikke ville ha fått, skriver generalsekretær Gry Larsen i Care, som får inntektene fra årets aksjon.

Også Hydro på Karmøy bidrar til årets TV-aksjon. I en pressemelding forteller selskapet at alle Hydros produksjonssteder gir 100.000 kroner hver til TV-aksjonen, et beløp som i år ender på 1,1 millioner kroner.

Tirsdag delte Hydro Karmøy ut sin andel til fylkeskoordinator for TV-aksjonen Cecilie Brekke Strand.

– Jeg oppfordrer alle våre ansatte til å bidra i denne nasjonale dugnaden og delta som bøssebærer i sine lokalsamfunn, sier fabrikksjef Ingrid Guddal i pressemeldingen.

STILLER OPP: Fylkeskoordinator for TV-aksjonen Cecilie Brekke Strand (f.v.), fabrikksjef for valseverket på Hydro Karmøy Pål Tage Endresen, Karmøy-ordfører Jarle Nilsen, fabrikksjef Hydro Karmøy Ingrid Guddal og hovedverneombud Hydro Karmøy Yngve Eriksen.

STILLER OPP: Fylkeskoordinator for TV-aksjonen Cecilie Brekke Strand (f.v.), fabrikksjef for valseverket på Hydro Karmøy Pål Tage Endresen, Karmøy-ordfører Jarle Nilsen, fabrikksjef Hydro Karmøy Ingrid Guddal og hovedverneombud Hydro Karmøy Yngve Eriksen. Foto:

Artikkeltags