Fyll og bråk i sentrum

Artikkelen er over 2 år gammel

Det har vært en relativt rolig natt i sentrum av Haugesund, men noen få tilfeller av fyll og bråk måtte politiet ordne opp i.

DEL

HAUGESUND: Ved 01.26-tiden var en politipatrulje innom et utested der en 30 år gammel mann hadde slått til en dørvakt.

– Han ble anmeldt for kroppskrenkelse og bortvist fra sentrum. Noen minutter senere ble han observert et annet sted i sentrum i det han sto og urinerte på offentlig sted. Dermed fikk han en ny anmeldelse med seg på veien hjemover, sier vaktsjef ved Haugesund politistasjon, Kari Rørtveit.

Ved 01.50-tiden ble det meldt at en russebuss hadde tatt oppstilling på parkeringsplassen ved Bunnpris i Karmsundgata.

– Naboer klaget på veldig høy musikk, men da politipatruljen kom til stedet, hadde bussen kjørt videre.

Full stordabu gikk i feil båt

På Indre kai drev samtidig en full stordabu og tullet med hvilken båt han hørte til.

– Han viste seg å være såpass beruset at vi ikke ville overlate ham til seg selv i egen båt. Han fikk sove noen timer hos oss, men har allerede dratt tilbake til båten sin, oppsummerer Rørtveit ved 08-tiden lørdag.

Ved 03.15-tiden så politiet seg nødt til å bortvise en mann fra sentrum etter at han hadde vært ufin mot noen damer i Haraldsgata.

Ufin mot damer på utested - slått ned

Ufin var også en mann i slutten av 20-årene.

– Vi fikk ved 03.30-tiden melding om en mann som hadde vært ufin mot damer på et utested på Indre kai. Da patruljen kom til stedet hadde en yngre mann i 20-årene slått til ham. Det hele endte med at begge ble bortvist fra sentrum, sier vaktsjefen ved politistasjonen i Haugesund.

Artikkeltags