Tillitsvalgt ber Ap-ledelsen vurdere å gå av

PROTEST: Leder av Fellesforbundet Nord-Rogaland Steffen Høiland er svært misfornøyd med det sittende styret i Arbeiderpartiet.

PROTEST: Leder av Fellesforbundet Nord-Rogaland Steffen Høiland er svært misfornøyd med det sittende styret i Arbeiderpartiet. Foto:

Leder Steffen Høiland i Fellesforbundet i Nord-Rogaland sier at ledelsen i Ap ikke mestrer å treffe vanlige folk. Nå ber han ledelsen vurdere å gå av, skriver VG.

DEL

VALG: – Flere tillitsvalgte har sittet sammen her i kveld og reaksjonene er unisone: Vi er meget skuffet over resultatet for Arbeiderpartiet. Det er en liten trøst at de rødgrønne samlet går fram, sier Høiland til VG.

Lederen i Fellesforbundet i Nord-Rogaland opplever at det er blitt gjort en strålende innsats lokalt for å løfte fram Arbeiderpartiets politikk, men at den sentrale ledelsen må ta tapet på sin kappe.

Mandag gikk partiet på den største smellen i et kommunevalg etter krigen.

BØR VURDERE Å GÅ AV: Leder Steffen Høiland i Fellesforbundet i Nord-Rogaland mener den sentrale Ap-ledelsen bør vurdere å gå av etter at partiet gikk på den største smellen i et kommunevalg etter krigen. Her er partileder Jonas Gahr Støre på talerstolen under valgvaken til Arbeiderpartiet i Folkets Hus i Oslo mandag kveld.

BØR VURDERE Å GÅ AV: Leder Steffen Høiland i Fellesforbundet i Nord-Rogaland mener den sentrale Ap-ledelsen bør vurdere å gå av etter at partiet gikk på den største smellen i et kommunevalg etter krigen. Her er partileder Jonas Gahr Støre på talerstolen under valgvaken til Arbeiderpartiet i Folkets Hus i Oslo mandag kveld. Foto:

– Mens Vedum og Sp har dundret løs og vært på offensiven, har våre ledere møtt det med halvhjertet distriktspolitikk. Sp har gått i ledelse og fått i gang en folkelig bevegelse, mens Ap framstår som en elitekultur, mener Høiland.

Aps partileder Jonas Gahr Støre sier til VG at han ikke har hørt noen i ledelsen vurdere sin stilling i lys av valgresultatet. Høilands uttalelser om at ledelsen bør vurdere å gå av, kommenterer han slik:

– Det har han full rett til å mene. Jeg har ikke hørt andre budskap som det. Jeg tar det med meg, sier Støre til VG.

Artikkeltags