På veien med "Levemann" og "Lothepus"

Seer-suksess: Lothepus ble populær under Farmen Kjendis som gikk på tv i vinter. Nå vurderer kamerat Joar "Levemann" Førde å melde seg på.

Seer-suksess: Lothepus ble populær under Farmen Kjendis som gikk på tv i vinter. Nå vurderer kamerat Joar "Levemann" Førde å melde seg på.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Lothepus gjorde suksess på Farmen Kejndis. Kamerat Joar Førde vurderer å gjøre det samme - dersom prinsesse Märtha Louise også blir med.

DEL

«Fjorden Cowboys» på TV2 Zebra har fått flere hundre tusen seere etter Lothepus-suksessen i Farmen Kjendis. Det nyter kompisen Joar Førde, også kalt «Levemann» godt av. Han har startet opp butikken Mekk Hardanger i Odda, og har hatt besøk fra hele landet etter at åpningen ble vist på TV.

RADIOINTERVJU: Bli med inn i lastebilen til «Levemann» og «Lothepus»

På spørsmål om han blir deltaker i neste sesong av «Farmen Kjendis», sier Førde at det må vi ringe til samboeren Sigrid og spørre om.

– Det er det hun som bestemmer!

Ifølge Førde vil han vurdere å bli med dersom Märtha Louise også deltar.

– Nå har «Leifen» vunnet hele kongeriket, så da kan jeg ta prinsessa, sier Førde som er klar på at også han ville vunnet hele greia.

– Eg trur ikkje, eg veit!

Da Radio 102 slo på tråden satt Joar i en lastebil på vei til Stavanger sammen med Lothepus, og med kamerateamet på slep. Vi havnet altså midt oppi opptakene til «Fjorden Cowboys.»

Da Lothe fikk telefonen fikk vi vite at det var «bånn gass» både før og etter konserten i Old River Saloon i Etne på lørdag. Lothepus presiserer at det blir mye synging i helgene, men at han er travelt opptatt også som entrepenør. Han kunne også røpe at hans nye kompis Petter Pilgård kan komme til å dukke opp på konsertene fremover.

Fjorden Cowboys sendes på TV2 Zebra onsdager kl 22.30.

Saken er hentet fra Radio102.

Les også: – Det er full bonanza

Artikkeltags