Gå til sidens hovedinnhold

Fyll, promillekjøring, slåssing og hærverk

Artikkelen er over 4 år gammel

Normal natt for politiet, men nok å gjøre. Her det politiet måtte ta seg av natt til søndag.

Klokken 22.42. Trafikkuhell sør i Spannavegen. En mann i 20-årene holdt for høy fart i en sving og kom over i motsatt kjørefelt der han kjørte inn i siden på en møtende bil.

Ingen personer ble skadet i sammenstøtet, men bilene fikk store materielle skader. Førerkortet til den unge mannen ble beslaglagt i tillegg til at han ble anmeldt.

Klokken 21.44. Tre 17 år gamle gutter på Sør-Rogaland skulle ta Kystbussen hjem klokken 22.15. På veg til Flotmyr knuste de ei rute i en butikk.

Vitner så hendelsen og kontaktet politiet, som raskt fant trekløveret. Barnevernet ble informert, guttene anmeldt og de ble hentet av foreldre etter noen timer.

Klokken 22.59. En person ble hentet av ambulanse i Haugesund sentrum etter slagsmål. Kjørt til sykehus. Begge involverte er menn i 20-årsalderen. Bakgrunnen for slåsskampen skal være relatert  til en kvinne.

Klokken 00.39. Melding om overstadig beruset dame på et hotell i Haugesund. Tatt hånd om av politiet da hun ikke var i stand til å ta hånd om seg selv.  Kvinnen i 40-årene ble brakt til drukkenskapsarresten.

Klokken 00.40. Melding til politiet om en mann med luftvåpen på Bømlo. Melding var at han skjøt mot mopedhjelmer og folk opplevde det hele som skremmende. Politiet til stedet, kom i  kontakt med mannen, som var en gutt på 16 år.  Han hadde da ikke luftvåpenet med seg. Politiet ga ham en alvorsprat.

Klokken 02.24. Vakter på utested tilkalte politiet på grunn av en kverulerende og beruset mann i 20-årene på utested i Haugesund. Gitt pålegg av politiet, som han ikke etterkom politianmeldt og satt i drukkenskapsarrest.

Klokken 02.57.  Mann iI 20-årene i Haugesund som nektet å etterkomme pålegg fra politiet. Han var  kranglete og har hadde  vært involvert i slåssing. Ble anmeldt og satt i arresten.

Klokken 03.15. En mann i 20-årene fra Sør-Rogaland fikk førerkortet beslaglagt da han ble tatt for kjøring i beruset tilstand på Karmøy. Han unnlot også å stanse da politiet forsøkte å vinke ham inn. Blir anmeldt for begge forholdene.

Klokken 04.35. En mann i 40-årene fra Hordaland var hissig og oppførte seg truende overfor vaktene på et hotell i Haugesund. De ansatte ønsket politiets hjelp til å få han bort da han nektet å forlate stedet.

Politiet kom og tok ham med seg til arresten. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kommentarer til denne saken