Ap, Krf,Sp, MDG,SV,Høyre, Venstre i Karmøy: Nå er dere ute og kjører. Er dere klar over hva dere har sagt JA til ?


Ikke greit nok bestemte ordfører Jarle Nilsen at politikere i Karmøy fikk 15-20 min isch under kommunestyret i "vår".møtet til å bestemme om Karmøy skulle si JA til å ha havvind tett opp mot strendene sine, 6,9 km fra land for at Met center skal få forske på hvilke negative konsekvenser havvind vil gi. Hvilke demokratiske føringer gir slike gode vedtak?

Dette kan beskrives som et politisk kupp!

Karmøy blir dermed ofret mot høringsinnspill fra viktige instanser.
Vi har altså politikere i Karmøy som etter min mening leker Gud mot naturmangfoldet, mot turisme liv, marint økosystem og annet som er viktige faktorer i samfunnsdebatten. Er virkelig Karmøy så lite verdt ?
Er eksisterende arbeidsplasser så lite verdt, lokalbefolkningen?


Krf's varaordfører har vært en av pådriverne for dette, av den grunn at dette ville skape 16.400 arbeidsplasser for å være nøyaktig i hans beskrivelse, som ble nedskrevet til rundt 10-15.
Jeg aner noe som ligner grådighet og ignoranse av noe som vi skal leve av i fremtiden og har levd av i generasjoner.
Vi aner ikke konsekvenser av dette som kan komme. For de som er interessert i saken kan de lese hva faginstanser har lagt inn som uromomenter.

Dersom noen tenker at Karmøys kultur skal " ofres" på grunnlag av at vi skal ha et " grønt" skifte, tar de feil. Her blir det kamp!
De har tapt!
Marianne sol Levinsen
Rødt