Kommer de første filmklippene av Cruise utenfor Preikestolen i natt?

HANG UTENFOR I NOVEMBER: Fra Mission Impossible-innspilling på Preikestolen i Forsand kommune utenfor Stavanger. Skuespiller Tom Cruise henger i en rigg utenfor Preikestolen.

HANG UTENFOR I NOVEMBER: Fra Mission Impossible-innspilling på Preikestolen i Forsand kommune utenfor Stavanger. Skuespiller Tom Cruise henger i en rigg utenfor Preikestolen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

FILM: I november i fjor spilte Tom Cruise inn actionscener hengende utenfor Preikestolen over Lysefjorden. I natt kan de første filmklippene bli vist til verden. Filmstjerna delte et bilde hengende utenfor den bratte fjellsiden i dag på Twitter.

– Traileren for Mission Impossible kommer i dag. Jeg er gleder meg til at alle skal få se den, skriver skuespilleren på sin Twitter-konto:

Cruise er kjent for å gjøre sine egne stunts og ble under norgesbesøket fotografert da han hang i et tau utfor stupet.

Traileren til den sjette filmen i serien om agent Ethan Hunt vil vises i første reklame pause under Super Bowl. I 2017 ble finalen i NFL sett av  111,3 millioner seere.

Det er fortsatt ikke kjent om det vil være bilder fra Preikestolen, men det er ikke utenkelig. Da er det bare å vente i spenning.

Artikkeltags