Mission Impossible-trailer fra Preikestolen

Mission Impossible-innspilling på Preikestolen i Forsand kommune utenfor Stavanger. Skuespiller Tom Cruise henger i en rigg utenfor Preikestolen. Natt til mandag ble traileren til filmen lansert. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Mission Impossible-innspilling på Preikestolen i Forsand kommune utenfor Stavanger. Skuespiller Tom Cruise henger i en rigg utenfor Preikestolen. Natt til mandag ble traileren til filmen lansert. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Filmtraileren til "Mission Impossible 6" er lansert. Flere av scenene er fra Preikestolen.

DEL

FILM: Hovedrolleinnehaver Tom Cruise publiserte søndag et actionbilde av seg selv hengende utenfor Preikestolen over Lysefjorden både på Twitter og Instagram.

– Traileren for Mission Impossible kommer i dag. Jeg er gleder meg til at alle skal få se den, skrev Cruise.

LES MER: Kommer de første filmklippene av Cruise utenfor Preikestolen i natt?

Natt til mandag ble den lansert, og allerede 13 sekunder inn i traileren vises et bilde av fjellveggen i fugleperspektiv.

Skuespilleren besøkte Ryfylke i november i fjor for å spille inn scener på Preikestolen til den kommende filmen. Det ble blant annet spilt inn en stuntscene hvor Cruise klatrer opp de siste meterne til toppen av fjellet.

I traileren vises Cruise hengende fra fjellhyllen før han glipper taket og faller.

Cruise er kjent for å gjøre sine egne stunts og ble under norgesbesøket fotografert da han hang i et tau utfor stupet. Traileren viser også skuespilleren hengende i et tau fra et helikopter med det som ser ut til å være norske fjell i bakgrunnen.

Amerikanske Paramount står bak filmen, mens United international pictures (UIP) Norge er den norske distributøren.

Her er traileren:

Artikkeltags