Raga Rockers ble kjapt utsolgt

RAGA ROCKERS: Klar for Flytten pub fredag 11. januar, men skulle egentlig dra forbi Haugesund. Konserten ble utsolgt på 25 timer.

RAGA ROCKERS: Klar for Flytten pub fredag 11. januar, men skulle egentlig dra forbi Haugesund. Konserten ble utsolgt på 25 timer. Foto:

– Vi ble utsolgt i 14-tiden lørdag. Vi har hatt mange utsolgte konserter, men det er ikke hverdagslig, sier Johnny Angelund.

DEL

HAUGESUND: Et utested i Haugesund skulle ha Raga Rockers neste helg. Det ble det ingenting av, men Flytten kastet seg rundt.

– De skulle spille en annen plass i byen. Bandet hadde tenkt å kjøre videre til Bergen og gi pokker i Haugesund. Men så tenkte de på Flytten pub, et legendarisk  sted, forteller Johnny Angelund til Haugesunds Avis.  Han tar seg av bookingen på Flytten.

– Bandet tok selv kontakt med Flytten?

– Det gjorde de. Jeg tenkte at det er en skam for Haugesund hvis Raga Rockers kjører forbi. Rett før jul spilte de to utsolgte Rockefeller-konserter. Nå er de på turne og er innom Bergen og Stavanger. Flytten blir det minste stedet på turneen.

En ukes varsel

– En uke er kort varsel for en konsert?

– Jeg mener Raga Rockers er verd litt oppmerksomhet. De er et av Norges største rockeband. At de ønsker å spille på Flytten igjen, viser jo Flytten sin status. Vi åpner billettsalget i dag, og konserten er fredag 11. januar.

For to år siden spilte Michael Krohn og resten av bandet i Kopervik for fullt hus; 400 personer. På Flytten er det plass til 250. 

En eksklusiv kveld

– Du gleder deg til konserten?

– Dette blir en eksklusiv kveld med en deilig blanding av bandets beste låter igjennom historien, sier Angelund.

Medieomtale både i Haugesunds Avis og Radio 102 gjorde at det ble stor pågang etter å få Raga Rockers- billetter. På 25 timer gikk alle ut.

– Vi har hatt mange utsolgte konserter. I mars 2018 ble åtte av elleve solgt. Men det er ikke hverdagslig. The Valentourettes har vi solt ut tre ganger på rad og The Dogs to ganger. Når folk i musikkbransjen legger ut på sosiale medier om at Raga Rockers er kult, går billettene unna, forteller Johnny Angelund.

UTSOLGT: - Å ha utsolgte konserter er ikke hverdagslig, men vi har hatt mange på Flytten pub, sier Johnny Angelund.

UTSOLGT: - Å ha utsolgte konserter er ikke hverdagslig, men vi har hatt mange på Flytten pub, sier Johnny Angelund.

Vårprogrammet

Utover våren kom du få med deg over 15 konserter på Flytten pub med blant annet Dream Police, Erlend Ropstad, det lokale metalbandet Pantheon, Smukke Møller som hyller Kim Larsen, The Dogs med Kristopher Schau på vokal, Rossman, Good Foot og Tømmermenn.

Våren på Flytten

11.1 – Raga Rockers

25.1 – Blood Red Throne – Deception – Sublime Eyes

7.2 – Spidergawd – Bokassa

9.2 – Paradise City  (Tribute To Guns N Roses)

15.2 – Sinsid

16.2 – Dream Police

2.3 – Erlend Ropstad

7.3 – Michael Graves

15.3 – Peter Nande (blues fra Danmark)

22.3 – Pantheon  (lokalt metal-band release party)

23.3 – Smukke Møller (dansk band – tribute to Kim Larsen og Gasolin)

29.3 – The Dogs – Pogo Pops 

12.4 – The Good The Bad And The Zugly  (bandet til vokalisten i Kvelertak)

20.4 – Rossman

18.5 – Good Foot

25.5 – Tømmermenn

Artikkeltags