-Jeg er ikke "Flåttmyr"

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Mediehuset har mottatt en ny låt og presseskriv fra bandet "Flåttmyr". Radio 102 foreslår at blant andre Helge Toft kan stå bak, men selv benekter han dette.

DEL

MUSIKK: I går mottok medihuset følgende pressemelding fra en anonym epostadresse:

"Som mange andre band ble Flåttmyr stiftet over et par øl. Men ikke mange andre band enn Flåttmyr kan slå i bordet med en ferdig innspiltførstesingle morgenen etter. Som alle andre band er Flåttmyr inspirert av andre band. Men mest av alt er Flåttmyr provosert av at et visepopband flagger at de definerer Haugesundsrocken.

Gi drøye to minutter av din tid til å sjekke ut denne sangen. Skru opp volumet. Kjenn på energien. Kjenn at du lever. Kjenn på meningen med livet. Finnes den? Spill høyt, del musikkgleden med andre. Flåttmyr". 

102 spiller låten

Musikksjef Egil Houeland har bestemt at låten er så bra, og stuntet likeså, at Radio 102 kommer til å spille sangen.

102 har også lagt ut låten på sine nettsider, hvor dere lesere også kan stemme på hvem dere tror det er som står bak stuntet. Alternativene er basert på tips fra Houeland, men heller ikke han er sikker,

Houseland lanserer blant annet Helge Toft som en kandidat, men Toft har selv tatt kontakt med Haugesunds Avis for å benekte dette.

I en e-post skriver han at han er takknemmelig for at de som stemmer på Radio 102 heller ikke tror det er han, men legger til at låten er grei nok.

HØR SANGEN OG TIPP HVEM SOM SYNGER HER

Lokal Hellfuck?

Bergensartisten Bjørn Hellfuck har gjort relativt stor suksess med sine vulgære tekster og ikke minst sin anonymitet.

VG har avslørt hvem som står bak Bjørn Hellfuck. Hvem som står bak "Flåttmyr" er foreløpig ikke avslørt.

Om dette er en lokal variant av Hellfuck vites heller ikke. Eposten er anonym og vi har gjort noen forsøk på å komme i kontakt med avsenderen.

Foreløpig er det taust fra "Flåttmyr".

 

Vi kommer forhåpentligvis tilbake med et intervju med Flåttmyr.

Du kan også tipse oss på nett@h-avis.no, hvis du tror eller vet hvem som står bak.

Artikkeltags