Gå til sidens hovedinnhold

Flytter til USA

Artikkelen er over 4 år gammel

Komikeren Kristian Valen forlater Norge for å satse på karrieren i USA. Men først skal han ha avskjedsforestillinger her i landet.

OSLO: 41-åringen har allerede spilt flere show i Las Vegas og er i forhandlinger med fire kasinoer, skriver Nettavisen.

– Jeg klipper nå ferdig en pilot til et nytt TV-show i USA. Målet er ikke å bli størst, mest sett og så videre, men å kunne jobbe med de beste og leve drømmen – og kanskje få startet en familie, sier Valen.

Før han flytter, skal han sette opp en avskjedsforestilling som skal spilles i tre uker i november og desember. VG skrev i juni at komikeren skulle selge luksusvillaen sin i Hollywood, men ifølge Valen selv stemmer ikke det.

41-åringen ble i februar tiltalt for trusler etter at han i februar utlovet dusør til sine Facebook-følgere, dersom de hadde informasjon om hvor politibetjentene som besøkte ham bodde, ifølge Nettavisen.

Bakgrunnen for besøket var at Valen selv hadde ringt ambulansetjenesten fordi samboeren hadde skadd seg. Komikeren skrev på Facebook at han var misfornøyd med politiets oppførsel og at han derfor filmet hendelsen. Rettssaken er berammet i Oslo tingrett i slutten av september.

I 2007 ble Valen ilagt et forelegg på 10.000 kroner etter at politiet fant flere våpen med ulovlig pistolgrep i komikerens leilighet.

Kommentarer til denne saken