Sju nye navn til SILK-festivalen

Tom Roger Aadland var på SILK for tre år siden. I november gir han både konsert og underviser på låtskriverworkshop.

Tom Roger Aadland var på SILK for tre år siden. I november gir han både konsert og underviser på låtskriverworkshop. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Jørgen Jæger, Odd Karstein Tveit og Tom Roger Aadland er nye namn til SILK-festivalen i Skudeneshavn.

DEL

KARMØY: Årets SILK-festival går i fra  4. til 7. november. Nå slipper festivalen sju nye navn.

Jørgen Jæger kommer med ny krimroman til høsten «Monster». Handlingen e r delvis lagt til Skudeneshavn og distriktet vårt, heter det i en pressemelding fra SILK.

I Monster tar Jæger utgangspunkt i de 817 kvinner og menn som bor på hemmelig adresse og har ny identitet i Norge. Med monsteret og hans offer som bakteppe utvikles et krimplott med forgreninger til idylliske Skudeneshavn.

Duoen Arne og Carlos har ikke vært på SILK tidligere. Designerdoen har bak seg bøker om hvordan lage julekuler og tøfler, Ingar Sletten Kolloen er aktuelle med boken «Den tomme plassen i vitrineskapet». Han har tidligere skrevet biografier om Knut Hamsun, dronning Sonja og Snåsamannen Joralf Gjerstad. Jan H. Landro har samtale med ham om forfatterskapet.

Odd Karsten Tveit er NRK sin kjente utenriksreporter som har fulgt konflikter og kriger i Midtøsten i mange år. I «De skyldige» skriver han om  fortrolige møter og samtaler med politiske og militære ledere, militisledere og attentatmenn og deres ofre. Mark Billingham representerer britisk krim.  Han har skrevet flere bøker om politiinspektør Tom Thorne som har en hang tilcountrymusikk.

Andre nye navn på festivalen er professor Sylfest Lomheim og artistene Maria Thorsen og Tom Roger Aadland. Sistnevnte har konsert fredag 6. november og  workshop for unge tekstforfattere dagen etter. Han kom tidligere i år med albumet «Rapport frå eit grensehotell». Jan Kjærstad og Synnøve Macody Lund er blant andre forfatternavn på festivalen.

Artikkeltags