Gå til sidens hovedinnhold

Alan Walker feirer 20-årsdagen sin i Kopervik

Artikkelen er over 4 år gammel

Han har nærmere åtte millioner abonnenter på YouTube og de fire største hitene hans er spilt av over 2 milliarder ganger på samme nettsted. I kveld avslører vi at Alan Walker har sagt ja til å være headliner under Hydros gratiskonsert i Kopervik – på sin egen fødselsdag 24. august.

KARMØY: Hydro behøvde ikke bla om fra første side i «artistboka» for å finne artister til gratiskonserten i Kopervik 24. august. Når verdens grønneste aluminiumsanlegg skal innvies, er det naturlig at artistens navn begynner med A.

Aluminium har som kjent det kjemiske symbolet Al.

– Mye av vårt budskap er selvfølgelig aluminium og feiring av teknologipiloten som startes opp på Karmøy i løpet av høsten, sier informasjonsdirektør Halvor Molland i Hydro.

Sånn sett passer det perfekt med Alan Walker. I tillegg spiller fremadstormende Amanda Delara og hip hop-eren Arif.

Alan Olav Walker er egentlig født i England med engelsk far, men med norsk mor flyttet familien til Norge og Bergen da Walker bare var to år gammel i 1999.

Han ble verdenskjent i desember 2015 da han ga ut singelen «Faded».

LES OGSÅ:  – Dere kan forvente et forrykende show (Krever innlogging)

SE VIDEO:

 

«Førstemann-til-mølla»

Informasjonsdirektør Molland forteller at arrangementskomiteen lenge har gått med hemmeligheten om at Alan Walker skal sette Kopervik på hodet denne torsdagen i august.

– Nå er alt klart og vi håper artistrekken vi nå presenterer, faller i smak hos mange, sier Molland.

I tillegg til Walker, Delara og Arif kommer statsminister Erna Solberg for offisielt å innvie teknologipiloten. Dj Lente skal stå for oppvarmingen.

– Vår nye teknologipilot er en norsk oppfinnelse og da er det naturlig å feire den med flotte, norske artister. Vi i Hydro satser på norske talenter og håper disse blir tatt godt imot på Festplassen i Kopervik, sier informasjonsdirektøren.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det er «Førstemann-til-mølla»-prinsippet som gjelder.

 

SJEKK UT ARIF HER:

 

Plass til 9.500

Inne på Festplassen ved kinoen i Kopervik vil det blir satt opp stor scene og det vil bli mulighet for kjøp av mat og drikke. Publikum vil stå under åpen himmel.

Hydro tar publikums sikkerhet på alvor og har derfor latt profesjonelle få vurdere hvor mye folk det er forsvarlig å slippe inn på Festplassen.

– Beregningene vi har fått gjort med hensyn til sikkerheten på arrangementet viser at vi kan slippe inn et maks antall på 9.500 personer, sier informasjonsdirektøren.

Publikum slippes inn på Festplassen fra klokken 18.30 og de musikalske innslagene kommer fra klokken 19.45. Konserten avsluttes cirka klokken 23.

– Vi håper publikum får en uforglemmelig opplevelse, avslutter Molland.

 

SJEKK UT AMANDA DELARA HER:

 

Kommentarer til denne saken