HAUGESUND: – Nå er det slutt. Over. Stemmen i telefonen høres glad ut. Og det bekrefter hun.

– Nå skal jeg få folk til å skinne og bli den beste versjonen av seg selv. Jeg har mange erfaringer og mye kompetanse og vil hjelpe andre å blomstre. Og det er jeg god på.

Lene Tønnessen har vært blogger på heltid i mange år. Hun dumpet litt tilfeldig opp i bloggen til fotballfruen Karoline Berg Eriksen, og forsto at også hun som utdannet stylist og svært moteinteressert kunne tjene penger på å blogge.

– Men nå faller det seg ikke like naturlig å dele privatlivet sitt lenger. Sønnen min blir også eldre og leser nå som en gud. Det må jeg også ta høyde for. Jeg gir meg på topp. Lesertallene er høye og jeg personlig har det bedre enn noen gang.

Nå skal jeg få folk til å skinne og bli den beste versjonen av seg selv.

Lene Tønnesen Eks-Blogger

I snitt har bloggen hennes 40.000 besøkende per uke og rundt 200.000 besøk i måneden. Hun begrunner også valget med å slutte med et behov for å ikke føle seg overvåket hele tiden.

– Da jeg fjernet logoen på bilen i forrige uke, var det med stor lettelse. Det sa meg at jeg gjør noe som er riktig for meg nå. Og så jeg vil ha fri! Jeg har jobbet hver eneste dag i seks år. Ikke hatt en dag ferie.

Lene Tønnessen starter firmaet boost and beauty og kaller seg boost-coach.

– Jeg er flink til å se potensialet i mennesker og elsker å ta utfordringen med å få folk opp og fram. Som boost-coach får jeg komme tett på mennesker som trenger et lite puff bak for å bli sin egen bestevenn.

Hun sier også at hun nå ønsker flere utfordringer i hverdagen enn de bloggen gir henne. Tønnessen har fått sin porsjon med kritiske kommentarer på ting hun har publisert, og slet også med høyst uønsket oppmerksomhet fra en mann som sendte slibrige meldinger, ringte og til slutt sto på døren hennes. Det var da hun gikk ut med at hun hadde balltre på soverommet. Mannen ble til slutt ilagt besøksforbud av politiet.