Gjorde opptak til musikkvideo foran 250 publikummere

SELFIE: Videoregissør Thomas Mortveit sammen med Tom Roger Aadland etter lørdagens konsert. Nå skal Mortveits opptak av konserten brukes som materiale til en ny musikkvideo.

SELFIE: Videoregissør Thomas Mortveit sammen med Tom Roger Aadland etter lørdagens konsert. Nå skal Mortveits opptak av konserten brukes som materiale til en ny musikkvideo. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Tom Roger Aadland stilte med toppet band på Høvleriet lørdag. Nå blir det musikkvideo av opptakene regissør Thomas Mortveit gjorde under konserten.

DEL

KONSERTER: Det er ikke så ofte Aadland har med seg fullt band, men med stadig større oppslutning rundt konsertene hans, åpner det seg flere muligheter til å utvide besetningen.

– Det er et klart mål å holde flere konserter med band, og med godt over 200 publikummere her så øker det sjansene for at jeg oftere kan ha med flere musikere, sier Aadland i intervju med Radio 102.

Konserten lørdag ble altså filmet, og Thomas Mortveit skal blant annet bruke materialet til en musikkvideo til låten «Alle dei i ei» fra det nye albumet «Songfugl»

Aadland er fornøyd med at albumet har fått høye terningkast av kritikerne.

Hør hele intervjuet her

Artikkeltags