MUSIKK: I filmklippet, lagt ut på Cordens Facebook-side fredag – med over tre millioner visninger bare de første tre timene, ringer programlederen om hjelp til å finne fram. Og inn i bilen dumper McCartney, med ordene:

– Jeg skal vise deg rundt. Du vet, jeg kan ikke komme opp hit uten å vise folk rundt, sier en velopplagt musikkveteran – før de begge bryter ut i Beatles-godlåten «Drive My Car» fra 1965.

– Jeg skrev min første sang da jeg var 14 år. Den var kalt «I Lost My Little Girl», forteller Macca, som synger den a cappella i bilen mens Corden slår takten og begeistret utbryter «det er en hit!».

Bilen med den celebre lasten ruller inn i Penny Lane, mens duoen av hjertens lyst synger Beatles-låten gaten inspirerte. Paul McCartney tagger også signaturen sin på det mye påskriblede gateskiltet, før de kjører videre – forbi kirken der unge Paul sang i kirkekoret, og besøker en overrasket innehaver av frisørsalongen nevnt i låtteksten.

Se innslaget:

 

– Sist gang jeg var her, var det ikke mange som la merke til meg, sier Paul McCartney, som på spørsmål fra Corden om hvorfor Beatles-musikken later til å være evigvarende med sin positivitet og relevans.

– Vi forventet at det skulle vare i ti år, og så fortsetter den å vare og vare. Jeg hadde en drøm på 60-tallet, der moren min, som hadde dødd, forsikret meg om at alt ville være bra bare jeg «let it be». Hun ga meg det positive ordet, og jeg våknet opp, og skrev sangen, sier han i James Corden-opptaket.

Dermed blir «Let It Be» tredje sang ut, før de er innom også Paul McCartneys nye og rocka låt «Come On To Me» – som blir å høre på hans nye album «Egypt Station».

I opptaket får man også bivåne McCartneys comeback som pubmusiker.