1,5 millioner så Lothepus vinne

VINNER: Leif Einar "Lothepus" Lothe gikk av med seieren i årets Farmen - Kjendis. Foto: TV2 Handout

VINNER: Leif Einar "Lothepus" Lothe gikk av med seieren i årets Farmen - Kjendis. Foto: TV2 Handout

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Nesten 1,5 millioner seere benket seg ved TV-en for å se finalen i "Farmen kjendis" søndag. TV 2 omtaler serien som den største suksessen noen gang.

DEL

ODDA: Finalen, der Leif Einar "Lothepus" Lothe gikk til topps, hadde i gjennomsnitt 1,3 millioner. Del to, som ble sendt etter 21-nyhetene, ble sett av 1.438.000 seere, og nesten 1,5 millioner seere fulgte selve finalen.

I gjennomsnitt har 973.000 seere sett hele "Farmen kjendis"-sesongen. Dette er den mest sette TV 2-serien noensinne.

– "Farmen kjendis" har sprengt alle grenser og blitt den største TV 2-suksessen noen gang. Et samlet pressekorps dekket finalefesten minutt for minutt i går, så engasjementet har vært bredt og seertallene over all forventning hele sesongen, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

– Og med Farmen-rekord og over 70 prosent markedsandel i den kommersielle målgruppen 20–49 år, så er det bare å gratulere produksjonsselskapet Strix, interne krefter i TV 2 og alle deltakerne med en sesong som går inn i TV 2 historien som den mest sette programserien noensinne. Dette er et bevis på at godt norskprodusert innhold av høyeste kvalitet evner å samle folket foran skjermen og at TV–mediet fortsatt står utrolig sterkt til tross for sterk konkurranse på alle fronter, fortsetter Naken.

LES OGSÅ:

Den forrige seerrekorden for Farmen var fra 2003. Den gang var det 1.276.000 seere som fulgte finalen.

Artikkeltags