8.000 i Vikedal

VEL BLÅST: En fornøyd festivalsjef Kurt Inge Nybru vil begynne på bookingen av neste års rootsfestival om et par måneder. FOTO: TRULS HORVEI

VEL BLÅST: En fornøyd festivalsjef Kurt Inge Nybru vil begynne på bookingen av neste års rootsfestival om et par måneder. FOTO: TRULS HORVEI

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

– Jeg er veldig fornøyd, sier festivalsjef Kurt Inge Nybru etter at ca. 8.000 besøkte Vikedal Roots Music Festival i helgen.

DEL

VIKEDAL: Dugnadsfolkene til den 24 år gamle festivalsjefen har gjort en oppsummering. Den viser at ca. 8.000 løste billett under de tre festivaldagene.

– Vi hadde 10.500 innom i fjor. Det skyldtes Vamp som trakk spesielt mange. Jeg hadde ikke forventet like mange besøkende i år. Vi er tilfreds selv om det er en differanse på 2.500, sier Nybru.

Økonomisk vil festivalen gå balanse. Nybru kommer ikke på noe som ikke har gått som planlagt denne helgen.

God service

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra publikum på at sanitæranlegg, billetter og matservering fungerer, sier festivalsjefen. Spesielt populært er frokosten hver morgen.

Konsertene har også gått etter boka. Nybru fikk med seg Jethro Tull, som han hadde ingen forventninger til på forhånd.

– Veldig fornøyd. Bandet og crewet kom med et utgangspunkt om at dette ikke var noe særlig til festival. Det tok ikke lang tid før alt gikk greit.

Tønes favoritt

– Har du noe favorittkonsert?

– Jeg synes at dagsartistene på lørdag gjorde en god jobb. Jeg likte særlig godt Tønes.

350 dugnadsfolkene sto på i helgen.

Kurt Inge Nybru kommer til begynne med bookingen sammen med Helge Bro Matland om et par måneder. Matland har som kjent blitt festivalutvikler i Vikedal.

HØR INTERVJU MED BRO MATLAND PÅ RADIO 102 HER

– Kanskje vil vi få noe enda bedre neste år, sier Nybru, til daglig eiendomsmekler i Stavanger.

Artikkeltags