SILK nominert til pris

OPPMUNTRING: - Beskjeden om å bli nominert til Årets formidlingspris kom overraskende på oss, sier styreleder i SILK, John Rullestad.

OPPMUNTRING: - Beskjeden om å bli nominert til Årets formidlingspris kom overraskende på oss, sier styreleder i SILK, John Rullestad. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

SILK-festivalen er en av tre kandidater til Årets formidlingspris som Den norske Forfatterforening står bak.

DEL

KARMØY: Hvert år deler Forfatterforeningen ut en formidlingspris. Forfatterne i foreningen nominerer hvem de synes er best kandidat i formidling av litteratur. Tre kandidater kjemper om prisen som deles ut i høst, og SILK-festivalen er en av disse.

– Dette er en stor oppmuntring til alle de 50 personene som er med og står bak SILK, skriver John Rullestad i en pressemelding. Han er styreleder i Skudeneshavn Internasjonale Litteratur- og kulturfestival.

Rullestad forteller at beskjeden om nominasjonen kom overraskende på festivalen og er en stor stimulans i det videre arbeid.

– At norske forfattere står bak nominasjonen av oss betyr enormt. Når de besøker oss, har de registrert at vi er gode formidlere av god litteratur for alle, fra barnehagebarn til pensjonister. Samt at vi har funnet et konsept som tar for seg  de ulike sjangre innen litteraturen. Ifølge Forfatterforeningen er det et trangt nåløye å bli nominert. Å komme blant de tre som står igjen føles som en stor heder for oss, forteller Rullestad.

De to andre nominerte er lærer og frivillig litteraturarrangør Merete Bratsberg Aae og bibliotekar og litteraturformidler Randi Berge Wandrup.

Artikkeltags