Ny sesong av «Vinterveiens helter»

ODDA: Thord Paulsen ved Sørfjorden.

ODDA: Thord Paulsen ved Sørfjorden. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Så mye 150 millioner seere fra hele verden har hatt muligheten til å følge bilbergerne i «Vinterveiens helter». Nå starter innspillingen av sesong tre.

DEL

TV: Det var i 2015 National Geographics internasjonale hovedkontor bestilte en serie om bilbergere på røft norsk vinterføre.

«Vinterveiens helter», eller «Ice Road Rescue» som er den engelske tittelen, har siden vært vist på TV i en rekke europeiske land og i Afrika.

Nå starter innspillingen av sesong tre, som kommer på skjermen i 2018, opplyser National Geographics i en pressemelding tirsdag.

Det er bilbergerne Thord Paulsen i Odda, Bjørn Lægreid i Eidfjord og far og sønn Jo Roger og Ole Henrik Blengsli i Overhalla som er hovedpersonene også denne gang.

– Vi er veldig stolte over «Vinterveiens helter», og gutta har fått stadig voksende fanskare som har etterspurt nye episoder. Nå er vi glade for å kunne gi dem det, og for å kunne la bilbergerne vise fram det beinharde yrket sitt og fantastisk norsk natur til resten av verden, sier Anders Borge, norgessjef for FOX Networks Group, som eier National Geographic i pressemeldingen.

Serien produseres av  ITV Studios Norge for kanalen.

Første sesong hadde norgespremiere 31. august 2015, og er med sine 131 000 seere det mest sette programmet noensinne på den norske utgaven av National Geographic.

De norske bilbergerne skal ifølge kanalen ha vist seg populære i flere av markedene, og har utmerket seg i land som Sverige, Danmark, Bulgaria, Italia og Storbritannia.

Artikkeltags