Gå til sidens hovedinnhold

Trådte Oslos gater med Eirik Jensen på 80-tallet

Artikkelen er over 2 år gammel

Men mystiske SMS-er er det skralt med på Torbjørn Nervik d.y. sin mobiltelefon, selv om han har en fortid i Uropatruljen tidlig på 80-tallet. Han verken kan eller vil kaste noe lys over den mye omtalte korrupsjonssaken mot Jensen, som han stoler på at rettsvesenet håndterer.

HAUGESUND: Den erfarne politioverbetjenten har sin siste uke som politimann på Haugesund Politistasjon. Han har jobbet i over 38 år som politimann. 34 av disse årene har han hatt arbeidssted i Haugesund.

– Klart det blir vemodig å tre av, men jeg skal være kjepphøy å si at jeg ikke tror det blir en tårevåt avskjed. Men kollegene mine har i alle fall sagt at de skal sørge for kake. Vanligvis er det jeg som gjør det, sier Nervik.

Gjennom en nesten 40 år lang karriere i politiet opplever man mye, både på godt og vondt. I innslaget til Radio 102 kan du høre hvordan Nervik har taklet de tyngste tingene som følge med politiyrket. Ikke minst har han vært med på fire politireformer, der den siste trekkes fram som den mest drastiske.

Les også

Nå blir han pensjonist, men vil fortsatt jobbe for fullt

 

– Mye blir bedre, men ikke alt. Jeg tror dessverre det går lang tid før alt er blitt bedre etter denne siste reformen, sier Nervik, uten å ville utbrodere for mye.

Han går nå over i fulltidsjobb som prosjektleder i Norsk Narkotikapolitiforening. Der skal han videreføre allerede etablerte konsepter som «Bry Deg Uteliv», «Bry Deg Russ» og «Bry Deg Arbeidsliv».

HØR INNSLAGET TIL RADIO 102 HER

Kommentarer til denne saken