Gå til sidens hovedinnhold

I romjula selger han fyrverkeri på Stadion

Artikkelen er over 2 år gammel

Det lukter et kruttsterkt comeback for «Rakett-Olsen» på Haugesund Stadion. FKH prøver seg på en ny arena for å spe på inntektene. I romjula selger sportssjef Jostein Grindhaug fyrverkeri.

RADIO 102: – Skal se på det at det blir det som bikker regnskapet over på rett side. Nå har jeg vært på kurs og blitt «skytebas», og i romjula selger jeg fyrverkeri på stadion, sier Grindhaug.

Han ler godt på spørsmål om han ikke skal få med seg tidligere FKH-spiss Bjørn Helge Olsen, som gikk under tilnavnet «Rakett-Olsen.»

– Ja han må vi tjore fast der nede.

Grindhaug nyter en litt mer tilbaketrukket rolle som sportssjef i FKH. Han har vært nok i media, mener han selv. Nå som sesongen er over handler det for «Jos» om å tenke på neste års spillertropp. Selv etter at en emisjon måtte til for å redde klubblisensen vil FKH verne om budsjettet på sport.

– Hvis ikke kjemper vi mot nedrykk i en stang-ut-sesong.

Så har det den siste ukene vært full fyr i debatten om hvem som skal få spille kampene sine på Haugesund Stadion i tillegg til FKH. Det har også aktualisert debatten om hvilket underlag en skal spille på. Jostein Grindhaug er klinkende klar på hvor han står i den debatten.

– Jeg leser i avisene at politikerne vil ha kunstgress, men jeg vet ikke hvem som tar den avgjørelsen. Jeg er totalt uenig med de som mener vi bør ha kunstgress på Haugesund Stadion. Det vil være å gå baklengs inn i framtida. Det å spille på naturgress hjemme i Haugesund vil være et stort konkurransefortrinn for FKH, sier Grindhaug, antakelig til stående applaus fra FKH-fansen.

HØR HELE INNSLAGET PÅ RADIO 102

Kommentarer til denne saken