Dekker tidlig hjemreise

Artikkelen er over 1 år gammel

Flere forsikringsselskaper utvider vilkårene for dekking av kostnader vedrørende avbestilling og evakuering, etter at deler av det tyrkiske militæret forsøkte å kuppe staten fredag kveld.

DEL

REISE:  – Normalt forholder vi oss til Utenriksdepartementets reiseråd, men i en så spesiell situasjon med så mye usikkerhet har vi tatt en rask avgjørelse om gå ut over vilkårene slik at reiseforsikringen dekker avbestilling og evakuering. Vi har stor forståelse for at folk blir redde når sånne ting skjer, og vi vil gjøre vårt for å bistå våre kunder i denne situasjonen, sier skadeleder i DNB, Ketil Voll, i en pressemelding.

Både DNB, Gjensidige og Europeiske reiseforsikring har på sine hjemmesider gått ut med at de dekker eventuell evakuering, samt nye flybilletter dersom noen ønsker å reise hjem tidligere enn planlagt. 

Selskapene dekker også avbestilling for de som skal på ferie til Tyrkia, men som ikke lenger ønsker å dra, fram til henholdsvis 18. juli for DNB og Europeiske og 30. juli for Gjensidige.

Selv om forsikringsselskapene har utvidet praksis i forbindelse med de politiske urolighetene i Tyrkia fredag kveld, oppfordrer de fremdels sterkt til først å ta kontakt med reiseselskapene hvis en ønsker å forlate eller avbestille turen til Tyrkia.

LES OGSÅ: Sender nye reisende til Tyrkia fredag

LES OGSÅ: - Folk bader og koser seg

LES OGSÅ: - Vi fikk beskjed om å gå inn

Artikkeltags