SYKKEL: Arne Kalland-Olsen fra Haugesund var den som vant gatecupen totalt sett. 18-åringen, som sykler for Bokn SK, vant klasse E (menn junior/senior).

– Dette har vært et veldig bra arrangement og en veldig god rekrutteringsarena for sykkelsporten lokalt. Å få sykle på gokartbanen på Årabrot har også vært en fantastisk mulighet til å få sykle på et helt lukket sted. Der får en øvd på det meste.

– At jeg gikk til topps, gjorde det ekstra kjekt, og jeg skal så absolutt være med også i 2017. Det er flott å få samlet syklister til et slikt arrangement, enten en er triatlet eller bare satser på sykkel, kommenterer han.

Erik Nygaard Madsen (14) vant klasse D (M15/16). Han er triatlet, men legger ikke skjul på at sykling er den disiplinen han liker aller best av svømming, sykling og løping.

– Dette har vært veldig gøy å være med på. Jeg leste om gatecupen på Facebook, og jeg fikk med meg noen flere fra klubben. I klassen min syklet vi 20 runder, og det var mye svinger og teknisk utfordrende, sier Nygaard Madsen.

– God matching

– I november legger vi ut datoer for neste års ritt i gatecupen. Vi har i år hatt et ekstremt bra samarbeid med NMK Haugaland, og det er bra at vi kan få bruke banen deres til noe annet enn motorsport. Dette har vært veldig god matching for dem som har deltatt, sier Kjell Olav Skjelde fra arrangørklubben Bokn Sykkelklubb.