Kystbussen gir ikke lenger åpen retur

MÅ BETALE: Ordningen med åpen retur med Kystbussen er fjernet.

MÅ BETALE: Ordningen med åpen retur med Kystbussen er fjernet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vil du reise før eller etter avtalt avgang, må du nå betale 100 i tillegg.

DEL

SAMFERDSEL: Kystbussen har foretatt enkelte prisendringer. Rabattene er endret på noen av avgangene. Ifølge Kystbussen er noen blitt rimeligere, mens andre koster mer.

Billettkategorien for åpen retur er fjernet. Der du før kunne reise med åpen billett med en tidligere eller senere avgang, må du nå betale et tillegg på 100 kroner for justeringen. Kystbussen informerer om endringene på sine nettsider.

Endringene trådte i kraft på slutten av fjoråret.

– Du oppnår best rabatt dersom du kjøper billetter senest dagen før du skal reise, opplyses det på kystbussen.no

Det er fortsatt mulig å endre til en senere eller tidligere avgang på samme dag som du har billett til. Ifølge Kystbussen ordnes det direkte med sjåføren på avgangen du ønsker å benytte mot et tillegg på 100 kroner.

Dersom du er usikker på hvilken avgang du skal ta, kan du vente med å kjøpe billett til du vet, så lenge du kjøper billetten på Kystbussens nettside minst en time før avgang.

– For å få best mulig pris, anbefaler vi deg likevel å kjøpe billetten på nett senest dagen før, informerer kystbussen.no

Dersom du må endre billetten din til en annen dag eller kansellere reisen, må du ta kontakt med Kystbussen minst 24 timer før avreise. Ved tur-retur gjelder tidsfristen 24 timer før den første reisen. Hvis endringen gjelder en reise i helgen, må du ta kontakt før klokken 15:00 på fredagen.

Artikkeltags