En skal tåle mye som politiker, mesteparten er berettiget men det er uvanlig at det blir presentert på en måte slik at en ikke kan komme med motsvar. I tillegg blir det etter min mening presentert som et personangrep.

Mange har reagert før på måten Haugesunds Avis presenterer enkelte saker, for avisen er veldig ubalansert i mange saker som omhandler vindkraft, av en eller annen grunn. Den verste saken var da vi tipset avisen om at den første vingen på turbinene i Tysvær skulle komme og de lovet de skulle komme. Vi var beredt, et helt mannskap med motstandere.
Avisen kom, avisen kjørte forbi og tidenes avisoppslag ble omgjort til en gladsak der de intervjuet den stakkars sjåføren av turbinvingen.

Senere har vi sett at det har vært meget vanskelig å ta «grønne» saker i media. Vi ser at avisen presenterer lett saker som omhandler utbyggere, og ikke motstandere av rasering av natur som er ubetalte frivillige av folket. De betyr likevel like mye, eller mer etter mitt syn, for de er fortvilet over å miste sin natur og sine nærområder. Jeg ønsker å kalle de helter.

Ja jeg gikk ut av et parti og meldte meg inn i et annet en gang før, noe som var på grunn av min overbevisning om at partier ikke skal behandle naturen som søppel. Jeg har vært uavhengig nå i to år ,og fikk et valg. Fortsette som uavhengig eller bli med og endre noe, kjempe for det du har nært.

Jeg er ikke kjent for å gi opp, og det håper jeg ikke du heller gjør. Ingen skal tvinge deg til å stemme på samme parti hver gang. Du skal heller ikke være en person som lar deg fange av falske lovnader og store ord som går imot din overbevisning.

Jeg har alltid vært den samme, jeg bryr meg ikke om personlige verv eller posisjoner, men slåss for det jeg tror på.
Så får ansvarlig redaktør Einar Tho få lov til å svare på om dette var ment som sarkasme eller som sleivspark.

Jeg ligger ikke nede enda, og det har jeg ikke tenkt å gjøre med det første heller!

Kjemp for det du har nært og kjært!