Vil ikke være med på "Hver gang vi møtes"

Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Bjørn Eidsvåg, som er aktuell med konsert på Tysværtunet lørdag, vil ikke være med i det populære TV2-programmet "Hver gang vi møtes". - Jeg har blitt spurt to ganger, men har takket nei, sier den populære artisten til Radio 102.

DEL

TYSVÆR: I intervjuet forteller han blant annet om at han har flyttet fra Lier til midt i tjukkeste smørøyet av Oslo.

- For det første så går jeg mer, bilen står mer og mer i ro. For det andre så får jeg med meg mye mer kultur gjennom konserter og teaterforestillinger, sier den utflyttede saudabuen om situasjonen etter at barna har blitt store nok til å klare seg selv.

Liker å se på, men vil ikke selv

Mange hadde nok sett for seg at Eidsvåg skulle dukke opp i sesong 2 av programmet "Hver gang vi møtes" på TV2. Her forteller han hvorfor han har sagt nei.

- Jeg synes det var veldig kjekt å se på den første sesongen, men selv er jeg ikke helt laget for den type realityprogram, sier Eidsvåg, som heller ikke er spesielt opptatt av å få høre andre kjente artister fremføre sangene hans.

- Jeg har nok med å fremføre låtene mine på best mulig måte selv.

Den folkekjære artisten forteller at han har det godt for tiden og at dette ikke blir skikkelig jul før han har fått vært på veien og gjort sine høstkonserter.

- Det fineste jeg har turnert med

Han gleder seg til Tysværtunet lørdag kveld.

Eidsvåg forteller at han har pusset opp en del eldre låter, men har også med seg et par nye låter som han har fått fantastisk respons på rundt omkring.

- Jeg tror dette er noe av det fineste jeg har reist rundt med, sier Eidsvåg.

Hans neste album kan være klar for utgivelse høsten 2013.

Tror du Eidsvåg har lyst til å samarbeide mer med Vamp?

Hør Egil Houelands intervju her:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken