Savnet mann antas å være omkommet

Av

Politiet har ikke lenger håp om å finne 92-åring i live.

DEL

POLITI: Leteaksjonen etter 92-åringen som har vært savnet i Vikedal siden tirsdag kveld, ble avsluttet uten funn i torsdag kveld. Politiet har ikke lenger håp om å finne mannen i live.

Politiet lette i går fortsatt på land, samtidig ble det startet et parallelt søk i elva etter antatt omkommet person. Søket på land ble avsluttet kl. 16.00 torsdag ettermiddag, og dermed svinner håpet om å finne 92-åringen i live.

Søket ble gjenopptatt fredag etter at det ble lyst med dykkere fra brannvesenet. Ingenting er funnet i løpet av dagen, og det er derfor bestemt å stengt av elven med et nett i natt.

– De gir seg med søket for kvelden, og setter opp dette nettet. Det er uvisst hvor lenge det vil bli stående, og søket gjenopptas i morgen hvis det ikke gjøres funn. Alle interessenter til elven er varslet om dette, og forstår intensjonen, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-Vest politidistrikt.

Nettet vil bli markert med lys og blåser.

Den savnede mannen ble sist sett da han gikk tur i 19-tiden tirsdag kveld. Leteaksjonen ble iverksatt først onsdag ettermiddag, etter en bekymringsmelding fra hjemmesykepleien, ifølge lokalavisa Grannar.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken