FOTBALL: Vi sender direkte fra 15 baner under Norwy Cup, til enhver tid, og du kan få med deg ALLE scoringene fra samtlige av banene i vårt Målshow.

Målshowet vil følge en valgt hovedkamp, men vi vil bryte inn med mål fra de 14 andre kampene underveis.

Og ikke nok med det. I tillegg vil du også få kunne ta del i det yrende livet som er under Norway Cup, da vi vil ha reportere Live inne fra Ekebergsletta så fort det er pause fra kampene.

Dermed vil du kunne følge store deler av dramaet som utspiller seg i verdens største fotballturnering, på ett og samme sted, på en måte du ikke vil få noen annen plass.

Sending døgnet rundt

Hver dag, etter at alle dagens kamper er ferdigspilte, vil vi også vise hvert eneste mål som har blitt scoret fra de banene vi sender fra. I tillegg vil vi også sende de beste kampene våre i opptak, samt andre spesielle hendelser som har skjedd i løpet av dagen.

Skulle du derfor av en eller annen grunn gå glipp av hva som har skjedd på Sletta en dag, så er dette stedet for å få en oppsummering.

Målshowet vil holde sendingen gående gjennom hele kvelden og natten frem til første kamp starter igjen dagen etter. Da vil vi på nytt følge en hovedkamp, hvor vi viser repriser av mål fra de andre kampene. Og slik holder Målshowet det gående gjennom hele Norway Cup! Det er bare å glede seg!