Se Djerv 1919 i KM-finale direkte på h-avis.no: «Ferdi» lover thriller

MER GULL? Ferdinand Krohn Haaland er på plass i Randaberg Arena søndag for å lede Djerv 1919s G20-lag i KM-finale mot Sandnes Ulf.

MER GULL? Ferdinand Krohn Haaland er på plass i Randaberg Arena søndag for å lede Djerv 1919s G20-lag i KM-finale mot Sandnes Ulf. Foto:

– Det kommer til å bli en helt jevn kamp. Laget som har dagen og vil mest, tar gullet, sier Djerv 1919-trener Ferdinand Krohn Haaland før søndagens KM-finale i U20-klassen for gutter.

DEL

FOTBALL: Kampen som spilles i Randaberg Arena, kan du se direkte på h-avis.no med avspark klokken 13.00.

– Fantastisk gøy å få avslutte denne sesongen med KM-finale. Vi var ekstremt fornøyde med å vinne vår pulje i kamp med alle topplagene i Rogaland. Vi klarte også å omstille oss mentalt til sluttspillet og gleder oss nå veldig til søndagens finale mot Sandnes Ulf, sier Krohn Haaland.

SE KAMPEN HER KL. 13.00 SØNDAG

Djerv 1919 vant 2–1 over Vaulen/Brodd i kvartfinalen. Fredag i forrige uke vant de 3–2 over FKH i semifinalen i en thriller på Djervbanen. Gulgyttane snudde 1–2 til 3–2 mot slutten. Håvard Vatland Karlsen scoret alle målene til Djerv 1919.

– Da var det de to beste lagene i serien som møttes. Kanskje var det den moralske finalen. Men vi er forberedt på meget tøff motstand mot Sandnes Ulf i finalen, sier Krohn Haaland.

16. oktober tapte Djerv 1919 hele 1–5 borte i seriekampen mot et Sandnes Ulf-lag som endte på 4. plass i serien.

De lyseblå slo ut Viking på straffer i kvartfinalen og vant 2–1 mot Bryne i semifinalen.

– Vi møter et godt lag og jeg er ganske sikker på at det blir en tøff og jevn kamp der det laget som vil mest og har dagen, vinner til slutt. Da vi tapte 1–5 i Sandnes var vi fryktelig dårlige. De tok oss med våre egne våpen – løpsstyrke og aggressivitet. Der må vi opp et hakk søndag, sier Ferdinand Krohn Haaland.

Han trekker fram 2004-modellene Adrian Mardal Thorsen og Mads Solberg Johannesen som spennende typer i eget lag.

– Og så er det jo alltid kjekt å se på Tobias Guddal. Han er i dobbelt forstand en stor kaptein for oss, sier Djerv 1919-treneren, som tar med seg en merittert gjeng til Randaberg Arena.

Denne årgangen til Djerv 1919 har tidligere vunnet både Dana Cup og Norway Cup – og KM-gull.

PS! Vindafjords J17-lag skulle spilt finale i OBOS-cupen mot Klepp i Randaberg Arena søndag ettermiddag. Den kampen er utsatt på grunn av den generelle smittesituasjonen i Vindafjord kommune.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken